Botë

Studentët brazilianë protestojnë kundër shkurtimin të buxhetit nga qeveria

Studentët brazilianë dolën në rrugët e qyteteve, duke përfshirë Sao Paulon dhe Rio de Janeiron, për të vazhduar protestat masive që filluan më parë këtë muaj.

Ata po protestojnë lidhur me ndaljen e fondeve për arsimin, një vendim i marrë nga qeveria e presidentit Jair Bolsonaro, transmeton KTV.