Botë

Koreja e Veriut thyen tabutë, fillon prodhimin e uiskit

Koreja e Veriut thyen tabutë, fillon prodhimin e uiskit

Babai, Kim Jong-un ishte një pijedashës i njohur dhe preferonte konjakun “Hennessy”, por duket se dhe i biri, Kim Jong Un i preferon pijet alkoolike dhe mbi të gjitha uiskin.

Për këtë arsye dhe Koreja e Veriut është përshtatur me shijet e Liderit Suprem dhe është transformuar në një prodhuese e pijes së njohur me origjinë skoceze.