Botë

SHBA-ja me 17 akuza të reja ndaj Julian Assange

Foto: Reuters
 

Departamenti amerikan i Drejtësisë ka ngritur 17 akuza të reja kundër bashkë-themeluesit të Wikileaks-it, Julian Assange, i cili po përballet me ekstradim nga Mbretëria e Bashkuar.

Akuzat e fundit përfshijnë marrjen dhe publikimin në mënyrë të paligjshme të emrave të burimeve të klasifikuara, transmeton KTV.