Botë

Irani ashpërson retorikën kundër SHBA-së

Irani ashpërson retorikën kundër SHBA-së

Presidenti i Iranit, Hassan Rouhani tha se Teherani nuk do të dorëzohet ndaj presionit të Shteteve të Bashkuara dhe nuk do të heq dorë nga qëllimet e tij edhe nëse do të bombardohet.

Agjencia shtetërore iraniane e lajmeve Irna, citon presidentin Rouhani të ketë thënë se "ne duhet të rezistojmë edhe nëse armiku e bombardon vendin tonë“.