Botë

Dalin kartmonedhat e reja 100 dhe 200 euro, bankat këshillojnë për kujdes nga fallcot

 

Ditën e martë, më 28 maj, do të dalin kartomonedhat e reja 100 dhe 200 euro nga Banka Qendrore Europiane dhe me këto kartmonedha mbyllet zëvendësimi i kartmonedhave të vjetra.

Banka Qendore Europiane tha se nuk do të prodhohen më kartmonedha 500 euro për të luftuar korrupsionin në Europë.