Botë

Zaevi thotë se deri në qershor do të përfundojë riformatimi i qeverisë

Zaevi thotë se deri në qershor do të përfundojë riformatimi i qeverisë

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen.

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev bëri të ditur se përveç ndryshimeve në kabinetin qeveritar, do të ketë ndryshim edhe të strukturave drejtuese në institucionet e tjera që janë në kompetencë të Qeverisë por edhe në LSDM, transmeton Alsat-M.