Botë

SHBA-ja dërgon në Lindjen e Mesme sistemin raketor Patriot

SHBA-ja dërgon në Lindjen e Mesme sistemin raketor Patriot

Shtetet e Bashkuara do të dërgojnë sistemin e mbrojtjes raketore Patriot në Lindjen e Mesme, në kohën e tensionimit të marrëdhënieve me Iranin.

Luftajnija USS Arlington, që në bord ka avion dhe makina të tjera luftarake, po ashtu do t’i bashkëngjitet luftanijes USS Abraham Linclon, që do të dërgohet në Gj9irin Persik.