Botë

Ashpërsohet lufta tregtare SHBA-Kinë

 

Shtetet e Bashkuara i rritën për më shumë se dyfish tarifat ndaj prodhimeve kineze, në vlerë prej 200 miliardë dollarësh.

Tarifat u rritën në 25% nga 10% dhe Pekini u zotua se do të hakmerret.