Botë

Kryeministri i Maqedonisë Veriore thërret investitorët për prodhim kanabisi

 

Kryeministri i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev, ka ftuar të gjithë ata që kanë resurse për të investuar në prodhimin e kanabisit.

Ai ka theksuar se etika dhe ligji në Maqedoni e lejojnë kultivimin e kanabisit për qëllime mjekësore.