Biden: Do të respektoj hapësirën personale të grave

Biden: Do të respektoj hapësirën personale të grave

04 April 2019 09:38

Ish-nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, u zotua se do të jetë më i kujdesshëm në kontaktet fizike me gratë, pasi u akuzua për sjellje të pahijshme.

Biden postoi një video në Twitter, duke thënë se në të ardhmen do të respektojë hapësirën personale të grave.

Ai tha se gjithmonë ka synuar të krijojë "lidhje njerëzore" dhe jo të bëjë dikë të ndjehet keq.

Në ditët e fundit, katër gra e akuzuan Bidenin për prekje të pakëndshme.

"Normat sociale po ndryshojnë. Unë e kuptoj këtë", tha Biden.

Ai shihet si kandidat i mundshëm për zgjedhjet presidenciale të vitit 2020 në SHBA, edhe pse ende nuk e ka shpallur kandidaturën e tij.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme