Botë

Turqia i kërkon edhe Maqedonisë së Veriut arrestimin e gylenistëve

 

Maqedonia e Veriut dhe Turqia zotohen se do të bashkëpunojnë fortë në fushën e mbrojtjes për luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar.

Ministri i Mbrojtjes së Turqisë Hulusi Akar tha se në Maqedoninë Veriore operojnë organizata terroriste, ndër të cilat edhe struktura të FETO-s.