Botë

Trudeau përjashton nga partia dy deputete që e akuzuan atë për korrupsion

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka përjashtuar nga partia dy deputete që e akuzuan për përfshirjen në skandalin korruptiv me një kompani ndërtimore.

Jody Wilson-Raybould dhe Jane Philpott tashmë kanë dhënë dorëheqje nga kabineti qeveritar i kryeministrit pasi shprehën shqetësimet e tyre për aferën me kompaninë ndërtimore SNC-Lavalin që akuzohet për ryshfet të zyrtarëve në Libi për të fituar kontrata nën regjimin e Muammar Gaddafit, transmeton KTV.