Botë

Partia e Erdoganit frikohet se mund t’i humbasë Ankaranë dhe Stambollin

Partia e Erdoganit frikohet se mund t’i humbasë Ankaranë dhe Stambollin

Miliona njerëz po votojnë në zgjedhjet lokale të Turqisë, të cilat janë parë gjerësisht si referendum për presidentin Recep Tayyip Erdogan.

Zgjedhjet vinë në mes të një rënie ekonomike, me partinë qeverisëse AK, duke pasur frikë se mund të humbasin kontrollin ndaj Ankarasë dhe Stambollit, dy qytetet më të mëdha të Turqisë.