Botë

BBC do t’i paguajë Poroshenkos dëmet e shkaktuara nga një raport “i gabuar”

BBC do t’i paguajë Poroshenkos dëmet e shkaktuara nga një raport “i gabuar”

Rrjeti televiziv britanik, BBC ka thënë se është pajtuar për t’i paguar dëmet që mund t’i jenë bërë presidentit ukrainas, Petro Poroshenko, lidhur me një raport “të gabuar” vitin e kaluar.

“Ne i kërkojmë falje zotit Poroshenko për çdo shqetësim të krijuar dhe jemi pajtuar për t’i paguar dëmin dhe shpenzimet ligjore”, ka thënë ky rrjet përmes një deklarate të publikuar më 28 mars, raporton REL.