Botë

Shesheli djeg flamuj të BE-së e të NATO-s

Shesheli djeg flamuj të BE-së e të NATO-s

Pjesëtarë të Partisë Radikal serbe sot, në 20 vjetorin e fillimit të bombardimeve të NATO-s kundër caqeve ushtare e policore të Serbisë kanë protestuar kundër Bashkimi Evropian dhe NATO-s , transmeton Koha.net.

Protestës i ka prirë kryetari i kësaj partie Vojislav Sheshel.