Botë

Në Spanjë 8 marsi shënohet me greva dhe protesta

Në Spanjë 8 marsi shënohet me greva dhe protesta
Foto:Rel

Në Spanjë, mijëra gra kanë bojkotuar punën në fabrika dhe organizata tjera për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 marsin.

Gratë spanjolle iu bashkuan miliona grave nga mbarë bota të cilat këtë ditë e shënojnë duke kundërshtuar dhunën, pabarazinë dhe dallimin në paga.