Botë

Trudeau thyen heshtjen rreth krizës politike që po e dërrmon Kanadanë

Trudeau thyen heshtjen rreth krizës politike që po e dërrmon Kanadanë
Foto: Reuters

Vetë kryeministri kanadez, Justin Trudeau ka folur të enjten rreth kundërthënieve politike që e kanë dërrmuar Kanadanë gjatë muajit të kaluar, duke thënë se ka pasur humbje të besimit dhe komunikimit, por se ai nuk ka bërë asgjë të gabuar.

I pyetur troç nga një gazetar në sallën e stërmbushur të konferencave në Ottaëa nëse ai është duke kërkuar falje, Trudeau e ka mohuar këtë gjë në mënyrë indirekte.