Botë

Turqia nis manovrat më të mëdha detare në historinë e vendit

Turqia nis manovrat më të mëdha detare në historinë e vendit

Ankaraja zyrtare është duke zhvilluar manovrat më të mëdha detare të historisë së saj me pjesëmarrjen e mbi 100 anijeve njëkohësisht në tre detet që e rrethojnë.

Manovrat katër ditore të quajtura “Atdheu i kaltër 2019” filloi me pjesëmarrjen e 103 anijeve në Detin e Zi,  atë Egje dhe Mesdheun Lindor.