Botë

Princi saudit i kurorës injoroi ujgurët gjatë vizitës në Kinë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Princi saudit i kurorës, Mohammed bin Salman, e ka injoruar gjendjen e vështirë të myslimanëve ujgurë në Kinë, kur u takua me presidentin kinez, Xi Jinping në Pekin.

Komuniteti i ujgurëve brenda dhe jashtë Kinës ka pritur nga ai që ta diskutojë çështjen e shkeljeve të të drejtave të njeriut ndaj ujgurëve etnikë, transmeton KTV. E, në vend të kësaj, ai zgjodhi përkrahjen ndaj Kinës.