Botë

“El Chapo” shpallet fajtor për trafikim droge, e pret burgim i përjetshëm

“El Chapo” shpallet fajtor për trafikim droge, e pret burgim i përjetshëm
Foto: Reuters

Bosi meksikan i drogës Joaquin “El Chapo” Guzman është shpallur fajtorë për 10 akuzat për trafikim droge dhe pritet të marrë burgim të përjetshëm.

Guzman, 61-vjeçar, ishte arrestuar në janarin e vitit 2016 pasi kishte ikur nga burgu përmes një tuneli.