Botë

Erdogan: Problemet me Greqinë mund të zgjidhen paqësisht

Erdogan: Problemet me Greqinë mund të zgjidhen paqësisht
 

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan dhe kryeministri grek, Aleksis Tsipras, deklarohen se problemet që kanë këto dy vende mund të zgjidhen paqësisht.

Pas një takimi që kishin ata thanë se kanalet e komunikimit mes dy vendeve mbeten të hapura.