Botë

Bora vështirëson komunikacionin në Maqedoni

Bora vështirëson komunikacionin në Maqedoni

Komunikacioni në mbarë Maqedoninë zhvillohet nëpër rrugë të lagura në disa edhe me mbetje të borës.

Siç informojnë nga LAMM, për shkak të reshjeve të borës prej mbrëmë është vendosur ndalesë për kamionë në rrugën Dibër – Mavrovë dhe anasjelltas, përmes kalimit në Strazhë.