Botë

Merkel pohon se ende ka kohë për të negociuar Brexit-in

Merkel pohon se ende ka kohë për të negociuar Brexit-in
 

Kancelarja gjermane Angela Merkel tha se i vjen keq për rrjedhën e rezultateve të votimit në Parlamentin britanik dhe se ka akoma kohë për negociata midis Bashkimit Evropian dhe Britanisë për t'u larguar nga familja evropiane.

Merkel u tha gazetarëve në Berlin se gjithçka do të bëhet për të gjetur një zgjidhje, por ajo gjithashtu tha se ishin të gatshëm nëse nuk vjen deri t një gjë e tillë.