Botë

Erdogani kundër artistëve, birrës dhe Moxartit

Erdogani kundër artistëve, birrës dhe Moxartit
 

Erdogan ka dalë kundër artistëve, pasi nuk duron asnjë kritikë, as kur ajo vjen prej artistëve me bindje konservatore. Kundëgoditjet bëhen të ashpra, kur atij i duhet të heqë vëmendjen e opinionit nga problemet politike.

Armiqësia e fundit verbale tingëllon zbavitëse. Artisti 72 vjeçar, Rutkay Aziz i rekomandoi Recep Tayyip Erdoganit që: "Presidenti i shtetit duhet të dëgjojë një herë Moxartin dhe Bethovenin. Mbase do t'i bënte mirë."