“BE nuk është e plotë pa Ballkanin Perëndimor”

“BE nuk është e plotë pa Ballkanin Perëndimor”

08 January 2019 14:33

Presidenti i Austrisë, Alexander van der Belen, shprehu besimin e tij sot se familja evropiane do të jetë e plotë vetëm me përfshirjen e plotë të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe theksoi se viti aktual do të jetë i rëndësishëm për BE.

Van der Belen, në pritjen vjetore të trupit diplomatik, tha se Austria është në favor të anëtarësimit në Bashkim të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme