Botë

Romney: Trumpi shkaktoi rrëmujë në gjithë botën

Romney: Trumpi shkaktoi rrëmujë në gjithë botën

Ish-kandidati presidencial i republikanëve në Shtetet e Bashkuara dhe senatori i ardhshëm nga shteti Utah, Mitt Romney, sulmoi ashpër presidentin Donald Trump, duke thënë se ai ka shkaktuar “rrëmujë” në të gjithë botën.

Në një shkrim për gazetën Washington Post, Romney tha se Trump nuk është “rritur në mantelin” e presidencës.