Botë

Në Holandë arrestohen katër të dyshuar për terrorizëm

Në Holandë arrestohen katër të dyshuar për terrorizëm
 

Forcat holandeze të sigurisë arrestuan në portin e Roterdamit katër persona me dyshimin për përgatitjen e një akti terrorist, njoftoi sot policia.

Njësitë anti-terroriste dhe policia arrestuan këta persona dhe kryen kontrolle të hollësishme, saktësoi policia e Roterdamit, transmeton KP.