Botë

Së paku 27 persona kanë vdekur në një aksident në Kongo

Së paku 27 persona kanë vdekur në një aksident në Kongo

Të paktën 27 persona kanë vdekur pasi një autobus është përplasur me një kamion në kryeqytetin e Kongos, Kinshasa.

Sylvain Yuma nga ministria e Shëndetësisë ka thënë se aksidenti ka ndodhur gjatë mesnatës dhe si shkak është përmendur shpejtësia e madhe.