Botë

Rriten tensionet Kanada-Kinë

Rriten tensionet Kanada-Kinë

Michael Spavor, është kanadezi i dytë që është ndaluar në Kinë, me akuzat për dëmtim të sigurisë kombëtare.

Tensionet në mes të Kanadasë dhe Kinës janë rritur pas ndalimit të shefes ekzekutive të gjigantit tekonologjik, Huawei, Meng Wanzhou në Vankuver.