Botë

Vazhdon kriza në Francë

Foto: Reuters
 

Masat e reja të cilat presidenti francez, Emmanuel Macron i paraqiti në fjalimin e tij pas protestave të dhunshme për disa javë rresht, nuk i kanë bindur francezët, raportojnë mediat.

Shumë francezë në rrjete sociale janë deklaruar lidhur me fjalimin dhe e kanë kritikuar atë, fillimisht ngase nuk ishte direkt e atë e konsideruan mungesë respekti, transmeton KTV.