Botë

Macroni organizon takime pas valës së protestave në Francë

Foto: Reuters
 

Presidenti francez, Emmanuel Macron pritet të takohet të hënën me shoqatat për tregti dhe organizatat e punëtorëve, si përpjekje për të zbutur situatën e disa vikendeve me radhë që janë përcjellë me trazira në Paris dhe qytete tjera.

Ky takim do të zhvillohet pasi Macroni fillimisht të mbajë një fjalim televiziv në të cilin pritet të njoftojë për masat që të merren si përgjigje ndaj protestave.