Botë

6 të vdekur në një klub nate në Itali

6 të vdekur në një klub nate në Itali

Gashtë persona kanë vdekur dhe 35 të tjerë janë lënduar shkaku i një stampedos që ndodhi në një klub nate në Corinaldo të Ancoras.

Shkelja e turmës ndodhi në mëngjes në momentin kur në klub po mbante një koncert këngëtari i njohur italian Sfera Ebbasta.