Botë

Përshkallëzohen tensionet mes Ukrainës dhe Rusisë

Përshkallëzohen tensionet mes Ukrainës dhe Rusisë
Foto: REL
 

Parlamenti i Ukrainës do të vendosë nëse do të prezantojë ligjin ushtarak, pas zemërimit për zënien e tri anijeve ushtarake nga Rusia në natën e së dielës.

Protestuesit janë mbledhur jashtë Ambasadës ruse në kryeqytetin e Ukrainës, Kiev dhe një veturë e ambasadës është përfshirë nga flakët.