Botë

Khan: BREXIT-i “i keq” dëmton edhe Evropën

Khan: BREXIT-i “i keq” dëmton edhe Evropën

Kryetari i Londrës, Sadiq Khan, ka thënë se dalja e Britanisë nga BE-ja pa marrëveshje do ta dëmtonte edhe vetë Bashkimin Evropian.

Para takimit me kryenegociatorin evropian për BREXIT-in në Bruksel, Khan ka thënë se punëtorët e larguar nga qendra financiare e Londrës, do të shkoni pas Brexitit final në Amerikë dhe Azi.