Në katastrofën e Gjenovës vdiqën 39 persona, rrezikon të shembet një pjesë tjetër e urës

Në katastrofën e Gjenovës vdiqën 39 persona, rrezikon të shembet një pjesë tjetër e urës

15 August 2018 15:43

Pezullohen kërkimet për të mbijetuar të tjerë të katastrofës në Gjenova të Italisë, në të cilën humbën jetën 39 persona. Repubblica shkruan se kërkimet dhe operacionet e gërmimit janë ndërprerë rreth orës 13:00 pasi rrezikonte të shembej edhe një pjesë tjetër e urës në zonën e rrugës “Campi”.

Menjëherë pas lajmërimit të rrezikut zjarrfikësit kanë nisur verifikimet për qëndrueshmërinë e urës.

Dy nga tre zonat e kërkimit janë pastruar. Shkatërrues impakti në rrugë me ndikim në të gjithë zonën liguriane të autostradës. Është kërkuar gjendja e emergjencës kombëtare dhe lutja e Papës për viktimat.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme