Betimi për Drejtësi

Si prokurori Metush Biraj dyshohet se mori ryshfet për të dështuar aktakuzën për 130 kg marihuanë

 

“Betimi për Drejtësi” ju sjell hulumtimin se si ish-prokurori Metush Biraj dyshohet se mori ryshfet për të dështuar aktakuzën për 130 kilogramë marihuanë.

Çfarë dëshmohet në videoincizimin ekskluziv ku dëshmohet biseda mes ish-prokurorit dhe Shkodran Pulaj?