Betimi për Drejtësi

Pronarja e lokalit në Prishtinë: Kemi pas 16-vjeçare që erdhi me vendos filler

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në Kosovë “klinikat estetike” e “sallonet e ondulimit” që injektojnë filler dhe botoks janë përhapur me të madhe.

Hulumtimi i “Betimit për Drejtësi” nxjerr në pah një “xhungël të vërtetë” në këtë fushë.