Betimi për Drejtësi

“Legalizimi” i produkteve 18+ për të mitur

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Betimi për Drejtësi” sjell hulumtimin rreth shitjes së produkteve +18 tek të miturit.

• Si nxënësit e shkollave të mesme shihen duke pirë duhan para dhe pas shkollës?