Betimi për Drejtësi

Për çfarë akuzohej Kelmendi dhe pse për afro një dekadë ende s’ka vendim të formës së prerë?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në korrik 2014, prokurori ndërkombëtar i Prokurorisë Speciale, Andrew Hughes, kishte ngritur aktakuzë ndaj Naser Kelmendit për një sërë veprash penale.

Krim i organizuar, vrasje e rëndë, blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikëve të rrezikshëm dhe substancave psikotropike si dhe prodhim e përpunim i paautorizuar i narkotikëve të rrezikshëm dhe substancave psikotropike.