Betimi për Drejtësi

Kush është Naser Kelmendi, i cilësuar si “bosi i drogës” në Ballkan?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Naser Kelmendi, i cilësuar nga mediat ndërkombëtare si “bosi i drogës” në Ballkan, më 18 maj 2023 në proces të rigjykimit është dënuar me 4 vjet e 8 muaj burgim, për veprën penale trafikim me narkotik.

Afërsisht kaq kohë, Naser Kelmendi ka qëndruar në paraburgim dhe arrest shtëpiak. Sidoqoftë, ky dënim vjen afër 20 vjet pas kohës kur pretendohet se është kryer vepra penale dhe afër 9 vjet pas ngritjes së aktakuzës, thuhet në një hulumtim të "Betimit për Drejtësi" të transmetuar në KTV.