Betimi për Drejtësi

Institucionet për reagime emergjente në gjendje emergjente

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Emisioni “Betimi për Drejtësi” ka publikuar të shtunën hulumtimin për kapacitetet e Republikës së Kosovës për menaxhimin e situatave emergjente.

Çfarë përjetuan Ramadan Peci nga Mitrovica dhe Negjmedin Istrefi nga Skenderaj në vërshimet e janarit 2023?