Betimi për Drejtësi

Opozita: Qeveritarët nuk shfuqizuan ligjin e përfitimeve pasi shpejt do të jenë vetë përfitues

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Mosinicimi i ndryshimit të Ligjit për Përfitimet e ish-zyrtarë Publikë dhe mospërfshirja e tij në Ligjin e Pagave, sipas opozitës, po bëhet pasi ata shumë shpejt do të jenë vetë përfitues.

“Duke e llogaritur në atë që shumë shpejt do të jenë si me thanë përfitues të kësaj skeme… si ish-zyrtarë praktikisht nuk e kanë trajtuar fare, përkundrazi ne e shohim që edhe në Ligjin e Buxhetit ka një rritje të pagave të presidentit, ka një rritje të theksuar të pagës se kryeministrit dhe disa zyrtarëve tjerë”, ka thënë Ferat Shala nga Partia Demokratike e Kosovës.