Betimi për Drejtësi

Dikur e kritikonte ashpër, sot partia në pushtet nuk po përmend fare ligjin e “privilegjeve”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ligji për përftimet e ish-zyrtarëve të Lartë është kritikuar në vazhdimësi nga pushtetit aktual, gjatë kohës sa ishte në opozitë.

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, gjatë kohës sa ishte në opozitë në pozitën e kryetares së Komisionit për Legjislacion në vitin 2018, ishte shprehur se ky ligj dhe Ligji për Presidentin duhet të ndryshohen, pasi me këto ligje ka shumë benificione.