Betimi për Drejtësi

Miftaraj: Vetëvendosje nuk ka në plan mbrojtjen e parasë publike siç kishte premtuar

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Privilegjet nuk kufizohen vetëm me zyrtarët më të lartë të shtetit. Në nëntor 2015, Qeveria e udhëhequr nga kryeministri Isa Mustafa kishte marrë vendim për njohjen e të drejtës në pagë pas mbarimit të mandatit të zëvendëskryeministrave, Ministrave të Qeverisë, zëvendësministrave dhe Drejtorit të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë në shumën prej 70% të pagës, e cila u kishte dalë në llogarinë bankare muajin e fundit.

Periudha kalimtare do të kapte periudhën prej një vit, përveç për zëvendësministrat që periudha ishte caktuar për gjashtë muaj, raporton “Betimi për Drejtësi”.