Betimi për Drejtësi

Kobra – Recidivisti i “amnistuar”

 

“Betimi për Drejtësi” në KTV ka sjellur hulumtimin për rastet e Dibran Hoxhës – Kobra – Recidivistin e “amnistuar” dhe për vrasjen që ndodhi më 3 janar në lokalin “Kobra City” në Prizren.

Cila është historia e Dibran Hoxhajt-Kobrës?