Auto

Shkoda fillon prodhimin e Superbit të ri

 

Ka nisur prodhimi i Shkoda Superb-it të ri në Bratislavë. Sedani tradicional do të arrijë në treg vetëm në gjysmën e parë të vitit të ardhshëm dhe në të njëjtën fabrikë po prodhohet edhe Passati i ri, raporton “Klix.ba”.

Shkoda Auto ka nisur prodhimin e gjeneratës së katërt të Superbit në fabrikën e Volkswagenit në Bratislavë.