Auto

Renaulti paralajmëron minibusin me hidrogjen

 

Renaulti po përgatitet që vitin e ardhshëm të lansojë minibusin e parë me hidrogjen.

Kompania franceze ka dhënë pak informacione mbi dukjen dhe kapacitetet e tij. Ai duket me model të ri të dritave, i formësuar si “Aerovan”, që së bashku me një sistem të ri frenimi, ka ndihmuar në rritjen e efikasitetit, ka shkruar Autoexpress.