Auto

GM e Ford pushojnë 500 punëtorë nga puna

Foto ilustrim
 

General Motors dhe Fordi pritet të pushojnë nga puna 500 punëtorë në katër fabrika të Midwesternit për shkak të ndikimit të grevës, raportoi të martën Reuters.

Fordi ka njoftuar të hënën se do të largojë nga puna gjithsej 330 punëtorë në fabrikat e tij në Chicago Stamping dhe Lima, Ohio Engine.