Auto

Nissan: Evropa sërish rajoni kryesor i tregut

Foto ilustrim
 

Prodhuesi japan i automjeteve, Nissan planifikon të shesë më shumë vetura në Evropë, duke e kthyer sërish si rajonin kryesor të tregut, raportoi të dielën Financial Times.

Kjo kompani ka ambicie që përfshin ngritjen e rajonit në të njëjtën rëndësi globale si Kina, Japonia dhe Shtetet e Bashkuara.