Auto

Land Rover prezanton Velarin e ridizajnuar

 

Modeli Velar i ridizajnuar i Range Roverit sjell me vete disa ndryshime luksoze të brendshme dhe të jashtme.

Pesë vjet pas lansimit së tij, Land Rover zbuloi përditësimin e dytë të modelit Range Rover Velar, i cili, pa dyshim, mbetet ndër SUV-ët më të bukur sot për sot.